Fast Nailz Dip & Buff System

Het Fast Nailz Dip & Buff Systeem is een manier van kunstnagels plaatsen waarbij het eindresultaat vergelijkbaar is met een acrylnagel, alleen kan een dure opleiding tot nagelstyliste achterwege worden gelaten! In een handomdraai is het mogelijk nagelverlengingen maar ook nagelverstevigingen uit te voeren.

Wat is het Fast Nailz Dip & Buff System?

Het Fast Nailz Dip & Buff System is een manier van kunstnagels (acryl) te plaatsen waarbij het eindresultaat vergelijkbaar is met een UV-gelnagel of acrylnagel alleen kun je een professionele nagelstyling opleiding en een hoge investering achterwege laten!

De voorbereidingen van de natuurlijke nagels zijn hetzelfde als bij alle andere Dip & Buff Systemen. Daarnaast is het bij dit systeem mogelijk om te kiezen voor een versteviging of een verlenging van de natuurlijke nagel. Bij het Fast Nailz Dip & Buff System werken we met een lijm-poeder combinatie, die door de nagels in de poeder te dopen, wordt aangebracht. Daarna wordt de nagel uitgehard met behulp van de Fast Nailz Brush it Activator.

De Fast Nailz kunstnagel heeft niet alleen dezelfde “look” (bijvoorbeeld French Manicure), maar ook dezelfde sterkte als een UV-gelnagel of acrylnagel. Zonder het volgen van een nagelstyling opleiding werk je feilloos met dit kunstnagelsysteem.

Daarnaast zijn Fast Nailz kunstnagels zeer gemakkelijk te verwijderen door te weken in een porseleinen/glazen schaaltje met Fast Nailz Pure Aceton (gebruik hiervoor geen nagellak remover met aceton!). Houd je vingertoppen ongeveer 10 tot 15 minuten in de aceton en het product is opgelost!

Dus wil jij graag kunstnagels maar wil je de kosten voor een professionele nagelstyling opleiding of een drie wekelijks bezoek aan de nagelstyliste besparen?

Bestel dan nu het Dip & Buff System van Fast Nailz!

Op zoek naar een printversie van een van de behandelingen?

downloads