Bekijk ons archief

Bij het plaatsen van kunstnagels kunt u kiezen voor een natuurlijke nagel versteviging of een verlenging. Daarna versier je je nagels tot echte “feestnagels”.

Om uw nagels te verstevigen of te verlengen met een wit randje (french manicure), een natuurlijke ‘look’ of zelfs nail art, kunt u ervoor kiezen naar een nagelstudio te gaan, of u kunt ze met het Fast Nailz Systeem zelf plaatsen zonder het volgen van een nagelstyling opleiding / nagel cursus. 

Daarna versiert u uw nagels zeer gemakkelijk tot echte kerstnagels / feestnagels. Lak de nagels met nagellak van bijvoorbeeld Morgan Taylor of met Gelish of Soakz (gellak). Daarna breng je eenvoudig Filigree stickers of andere Nail Art of Strass steentjes aan! Ook het aanbrengen van Water Transfer Tattoos met een leuke kerstprint is voor iedereen weggelegd. Volg de instructies op de verpakking en versier je natuurlijke of kunstnagels in een hand omdraai.

De voordelen van het dragen van kunstnagels zijn dat u altijd verzorgde nagels heeft en uw natuurlijke nagel tevens wordt beschermd tegen factoren zoals water, weersomstandigheden etc. Vaak denken mensen dat kunstnagels slecht zijn voor de natuurlijke nagels maar dit is onjuist. Dunne natuurlijke nagels na het verwijderen van de kunstnagel zijn vaak een gevolg van het verkeerd verwijderen van acryl /gel of door overmatig vijlen op de natuurlijke nagel of het lostrekken van de kunstnagels. Verwijder kunstnagels op de juiste manier of laat dit doen door een ervaren nagelstyliste. Wij raden u aan het Fast Nailz product binnen enkele minuten af te weken met behulp van pure aceton.

Voor meer informatie over feestnagels, kerstnagels, gellak met bijvoorbeeld gelish, manicure/pedicure versteviging van natuurlijke nagels en/of het plaatsen van kunstnagels, nail art, nail design, andere behandelingen of nagelproducten.

Bezoek www.carefornailz.nl/behandelingen

  • Naam (verplicht)

  • E-mail (verplicht, maar niet zichtbaar)

  • Url (optioneel)

  • Bericht (verplicht)