Bekijk ons archief

Hand & Nail Harmony is in 2009 opgericht door CEO Danny Haile. Voorafgaand aan deze ontwikkeling, had Danny Haile al naam gemaakt in de nagelbranche door het winnen van 60 Awards in the U.S. en de rest van de wereld. Zelf werd hij tot twee keer toe Internationaal Kampioen.

Danny Haile was gespecialiseerd in het werken met Competition Pink en -White Poeders. Zijn passie zorgde er uiteindelijk voor dat hij een expert werd in het ontwikkelen van nagelproducten waarbij hij samenwerkte met de grootste fabrikanten uit de industrie.

Naarmate de tijd vorderde was Danny Haile toe aan een nieuwe uitdaging. Hij had de laatste jaren geconstateerd dat er geen leverancier was die een gel in een flesje leverde. Dit zou voor iedere nagelstylist(e) een zeer mooie aanvulling zijn omdat dit het applicatie proces ontzettend zou versnellen. Uiteindelijk lukte het hem een Gellak te creëren die jullie nu kennen als Gelish. Gelish Soak-Off Gel Polish werd een ware revolutie in de nagel / gel industrie. Gelish was namelijk de eerste afweekbare Gel Polish verpakt in een flesje met een kwastje.

Sinds 2009 heeft Gelish meer dan 300 kleuren geproduceerd en wordt Gelish in meer dan 80 landen wereldwijd verkocht. Hand & Nail Harmony, is mede door Gelish uitgegroeid tot een onderneming met 300 werknemers.

Haile’s laatste nieuwe project is het uitbrengen van de nagellak lijn Morgan Tailor (genoemd naar zijn dochter Morgan en zijn zakenpartner David Daniel’s dochter Tailor). Met meer dan 25 jaar ervaring verrassen Haile en Daniel de nagelindustrie wederom. Ze creëren een nagellak die kwalitatief alle bestaande nagellakken overtreft en daarnaast ook  nog is afgestemd op het Gelish assortiment.

Het bedrijf blijft groeien en nieuwe producten ontwikkelen en zal hierbij inhaken op de vraag van de industrie. Zoals Haile zelf zegt: “Geweldige producten gaan samen met grote successen!”

Wil je alle Gelish kleuren of de laatste nieuwe collectie Urban Cowgirl bekijken? Breng even een bezoekje aan http://www.carefornailz.nl

  • Naam (verplicht)

  • E-mail (verplicht, maar niet zichtbaar)

  • Url (optioneel)

  • Bericht (verplicht)