Bekijk ons archief

Iedereen kent inmiddels wel een aantal verschillende systemen waarmee, met behulp van tips of sjablonen een nagelverlenging wordt uitgevoerd. We hebben het dan over het acryl, UV-gel, UV-acryl of Fiberglass/Silk systeem. Dit zijn de meest voorkomende systemen waarmee tegenwoordig in een nagelstudio/nagelsalon een verlenging wordt uitgevoerd. Maar niet iedereen heeft tijd en geld om één keer in de drie à vier weken een bezoek te brengen aan een nagelstudio.

Daarom hebben wij een systeem op de markt geïntroduceerd wat het voor iedereen mogelijk maakt, zonder het volgen van een professionele nagelstyling opleiding / nagelcursus, een nagelverlenging te maken. Met een minimale investering toch verzorgde of verstevigde nagels? Zelf een nagelverlenging met behulp van tips maken? Kunstnagels kunnen met Fast Nailz door iedereen worden vervaardigd!

Daarnaast leren wij je tevens een semi-permanente nagellak (gel lak / soak off gel) op je natuurlijke nagels of kunstnagels aan te brengen in maar een paar stappen. Een kind kan de was doen!

Door gebruik te maken van dit systeem kun je je kunstnagels blijven dragen en bespaar je, “in tijd van recessie”, toch een hoop geld!
 

Meer informatie over het Fast Nailz systeem, manicure, pedicure, nail art, nail design of nagelproducten?

Kijk dan bij de behandelingen.

  • Naam (verplicht)

  • E-mail (verplicht, maar niet zichtbaar)

  • Url (optioneel)

  • Bericht (verplicht)