Bekijk ons archief

Bij het plaatsen van kunstnagels kun je kiezen voor een natuurlijke nagelversteviging of een nagelverlenging!

Om je nagels te verstevigen of te verlengen met French Manicure (wit randje), een natuurlijke “look” of zelfs nail art, kun je ervoor kiezen naar een nagelstudio te gaan, of je kunt ze zelf plaatsen zonder het volgen van een opleiding nagelstyling / nagelcursus. Dan kun je gebruik maken van het Fast Nailz systeem.

De voordelen van het dragen van kunstnagels zijn dat je altijd verzorgde nagels hebt en je natuurlijke nagel tevens wordt beschermd tegen factoren zoals water, weersomstandigheden etc.

Vaak denken mensen dat kunstnagels slecht zijn voor de natuurlijke nagels maar dit is onjuist. Mensen hebben vaak dunne natuurlijke nagels na het verwijderen van de kunstnagel omdat de acryl of gel er afgetrokken is of verkeerd is afgevijld. Hierbij is dan de natuurlijke nagel beschadigd. Wij raden je daarom aan bij acryl, soak off gel en het Fast Nailz systeem het product eraf te weken met behulp van pure aceton. Bij het UV-gelsysteem is dit helaas niet mogelijk. De enige optie die hier overblijft is vijlen. Laat dit dan door een ervaren nagelstyliste doen of zorg dat je, als je dit zelf doet, onder geen beding de natuurlijke nagel raakt!
 

Meer informatie over kunstnagels, het Fast Nailz systeem, het zelf plaatsen van Gel Lak (soak off gel) of kunstnagels in het algemeen, nail art, nail design, manicure/ pedicure?

Kijk dan bij de behandelingen.

  • Naam (verplicht)

  • E-mail (verplicht, maar niet zichtbaar)

  • Url (optioneel)

  • Bericht (verplicht)