Bekijk ons archief

Met behulp van dit unieke product is het mogelijk nagels te creƫren die van kleur veranderen door de temperatuur verschillen waaraan ze worden blootgesteld.

Het bijzondere van de Thermolak is de reactie op wisselende temperatuurverhoudingen. De gellak verandert van kleur als de temperatuur stijgt, en komt van zelf weer terug naar de originele kleur als de temperatuur daalt. Dit effect is mogelijk door de bijzondere samenstelling van de Thermolakken, de kleurpigmenten reageren namelijk op temperatuurwisseling. De verandering van kleur vindt zeer geleidelijk plaats waardoor zeer aparte effecten / overgangen op de nagel verschijnen.

Hoe hoger de omgevingstemperatuur, hoe completer de kleur op de nagel verandert.

De Thermolakken zijn verkrijgbaar in verschillende basis kleuren maar ook in diverse metallic kleuren. Door het ruime assortiment is het mogelijk je nagels af te stemmen op de gelegenheid, je outfit of je persoonlijke stijl

Laat de temperatuur daarna je uiteindelijke nagelkleur bepalen!

Gebruik

Thermolak kan op dezelfde manier worden gebruikt als de gewone Gellak. Plaats de Thermolak op natuurlijke nagels of kunstnagels. Zorg altijd voor een juiste voorbereiding (glans verwijderen, Ontvetten en Basegel) en natuurlijk ook voor een juiste afwerking (Topgel)

 

Voor een zeer duidelijk uitleg over hoe je Gellak of Thermolak zelf kunt aanbrengen en ons totale assortiment verwijzen wij u naar behandelingen. Hier vind u een gedetailleerd stappenplan (incl. printversie) en een instructievideo

  • Naam (verplicht)

  • E-mail (verplicht, maar niet zichtbaar)

  • Url (optioneel)

  • Bericht (verplicht)